Novosti i obavijesti

Poziv – radionica o tražilici raniKLIK.hr u Slavonskom Brodu – 19.10.2018.

October 11, 2018

Pozivamo zainteresirane stručnjake iz Brodsko-posavske županije da nam se pridruže na radionici o funkcionalnostima tražilice www.raniKLIK.hr i uporabi podataka s tražilice za zagovaranje stvaranja sustava rane intervencije kod lokalne samouprave.

Radionica će se održati u petak 19.10.2018., od 10:00 do 11:00 sati na dislociranom studiju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti (adresa: Ivana Gundulića 20, Slavonski Brod).

Sadržaj radionice namijenjen je stručnjacima s područja Brodsko-posavske županije koje djeluju u području rane intervencije i brige za djecu rane dobi, a provodi se sa svrhom jačanja njihovih stručnih, analitičkih i zagovaračkih aktivnosti. Radionica se organizira u sklopu projekta DOBRO čija je svrha pridonijeti javnoj dostupnosti podataka o pružateljima usluga u ranoj intervenciji, osnaživanju organizacija civilnog društva i povećanju kvalitete obrazovanja za intersektorsko područje rane intervencije putem društveno korisnog učenja te pridonijeti trajnom partnerstvu dva fakulteta i organizacija civilnog društva.

Program radionice:

10:00-10:15
Predstavljanje aktivnosti projekta DOBRO
10:15-10:30
Zagovaranje stvaranja sustava rane intervencije kod lokalne samouprave
10:30-11:00
Funkcije tražilice www.raniKLIK.hr: kako unijeti podatke i postati registrirani korisnik?

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo da pošaljete svoje ime i prezime i naziv organizacije ispred koje dolazite na e-mail adresu: marijana.kralj@hurid.hr kako bismo mogli planirati broj sudionika radionice. Također, za sve dodatne informacije obratite se Marijani Kralj, asistentici voditeljice projekta DOBRO na e-mail: marijana.kralj@hurid.hr.

Veselimo se Vašem dolasku na radionicu!