Novosti i obavijesti

Poziv – radionica o suvremenom pristupu u ranoj intervenciji u djetinjstvu – 14.02.2019.

February 4, 2019

Pozivamo članove i zaposlenike organizacija civilnog društva s područja Grada Zagreba koje djeluju u području rane intervencije i brige za djecu rane dobi da nam se pridruže na radionici o suvremenom pristupu u ranoj intervenciji u djetinjstvu koja će se održati u četvrtak 14.02.2019., od 11:00 do 13:00 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu (dvorana P10), Borongajska cesta 83f, Zagreb. Radionica se provodi sa svrhom jačanja stručnih, analitičkih i zagovaračkih aktivnosti organizacija civilnog društva.

Kako se danas naglo razvijaju različita visokotehnološka rješenja koja djeci s komunikacijskim teškoćama omogućuju višu razinu komunikacijske kompetencije, a kako bi sudionici radionice stekli uvid u različita komunikacijska rješenja, demonstrirat će im se uporaba moderne tehnologije u svrhe poticanja ranog razvoja. Visokotehnološka rješenja odnose se na različite prijenosne uređaje kao što su tableti i specijalizirani uređaji kojima se može upravljati pogledom ili laganim dodirom.

Radionica je prijavljena za bodovanje Hrvatskoj komori edukacijskih rehabilitatora, Hrvatskoj psihološkoj komori te Hrvatskoj komori socijalnih radnika. Za druge struke, zamolbu za bodovanje pri stručnim udruženjima poslat ćemo pojedinačno, na zahtjev sudionika radionice.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo da pošaljete svoje ime i prezime i naziv organizacije ispred koje dolazite na e-mail adresu: marijana.kralj@hurid.hr kako bismo mogli planirati broj sudionika radionice. Za sve dodatne informacije obratite se Marijani Kralj, asistentici voditeljice projekta DOBRO na e-mail: marijana.kralj@hurid.hr.