Novosti i obavijesti

Prezentacija studentskih projekata i debate – Slavonski Brod

January 19, 2019

Aktivnosti u projektu E 3.4. Prezentirati istraživačke aktivnosti u multidisciplinarnom okruženju u okviru nastave na studijskim programima u Zagrebu i Slavonskom Brodu i E 3.5.1. Provesti mentorirane studentske debate o iskustvima međuprofesionalne prakse tijekom provođenja projekta DKU (sadržaj debata: Etička pitanja međuprofesionalne prakse, Uloge i odgovornosti u međuprofesionalnoj praksi, Međuprofesionalna komunikacija, Timovi i timski rad) na fakultetu u Slavonskom Brodu provedene su 19. siječnja 2019. na dislociranom studiju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu. Aktivnosti su održane za studente prve godine predškolskog odgoja.

Provedeno je ukupno 12 projekata društveno korisnog učenja u sklopu kolegija “Jezične igre”, nositeljice doc. dr.sc. Irene Krumes. Studenti su projekte provodili u suradnji s Dječjim centrom Logos iz Slavonskog Broda gdje su u suradnji s mentoricama u zajednici izrađivali igre za djecu predškolske dobi. Izrađene igre su i provodili u izravnom radu s djecom te su prezentirali kakva su bila iskustva i reakcije djece u igranju igara.

U nastavku je održana debata o međuprofesionalnoj praksi te su iznesena iskustva o međusobnoj suradnji među timovima koji su provodili projekte, suradnji s nastavnikom te suradnji s mentorom u zajednici.