Novosti i obavijesti

Poziv – radionica o tražilici raniKLIK za OCD-ove Grada Zagreba – 22.02.2019.

February 19, 2019

U petak 22.02.2019. od 12 do 14 sati u sklopu desete rasprave u okviru ciklusa „Članovi za članove i zainteresiranu javnost“ koju organizira Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu u suradnji sa Sekcijom za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi HPD-a i Sekcijom za psihologiju razvojnih teškoća i invaliditeta HPD-a u povodu 12. tjedna psihologije u Hrvatskoj, održat će se i radionica za zaposlenike i članove organizacija civilnog društva iz Grada Zagreba o funkcionalnostima tražilice www.raniKLIK.hr i uporabi podataka za zagovaranje rane intervencije kod lokalne samouprave.
Tema tribine je „Suradnjom do mreže rane intervencije u djetinjstvu: Poremećaj iz spektra autizma u ranoj dobi“, a održat će se u prostoru Tribiei Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb.

Ovom prilikom predstavit će se i tražilica raniKLIK što je nužno zbog postojanja društvene potrebe popunjavanja baze podataka o pružateljima usluga u ranoj intervenciji iz svih uključenih sektora (obrazovni, zdravstveni, socijalni, civilni sektor) te korištenja tražilice u informiranju roditelja i povezivanju stručnjaka.

Pozivamo sve zainteresirane stručnjake da nam se pridruže na tribini i na radionici!