Novosti i obavijesti

Poziv – radionica o tražilici raniKLIK za OCD-ove iz Brodsko-posavske županije – 28.03.2019.

March 21, 2019

Pozivamo sve zainteresirane članove i zaposlenike organizacija civilnog društva s područja Brodsko-posavske županije da nam se pridruže na radionici o tražilici raniKLIK koja će se održati u četvrtak 28.03.2019. s početkom u 15,00 sati na dislociranom studiju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu (Ivana Gundulića 20, Slavonski Brod).

Radionica se organizira u svrhu informiranja organizacija civilnog društva s područja Brodsko-posavske županije o funkcionalnostima tražilice raniKLIK i korištenja podataka s tražilice za zagovaranje rane intervencije kod lokalne samouprave. Navedeno je nužno zbog postojanja društvene potrebe popunjavanja baze podataka o pružateljima usluga u ranoj intervenciji iz svih uključenih sektora (obrazovni, zdravstveni, socijalni, civilni sektor) te korištenja tražilice raniklik.hr u informiranju roditelja i povezivanju stručnjaka.

Ukoliko ste zainteresirani i planirate sudjelovati na radionici, molimo da se prijavite za sudjelovanje na e-mail: marijana.kralj@hurid.hr.

Veselimo se zajedničkom druženju!