Novosti i obavijesti

Poziv – radionica o suvremenom pristupu u ranoj intervenciji u djetinjstvu -Slavonski Brod 30.11.2018.

November 22, 2018

Pozivamo zainteresirane stručnjake na radionicu o suvremenom pristupu u ranoj intervenciji u djetinjstvu koja će se održati u petak 30.11.2018., od 14:00 do 15:00 sati na dislociranom studiju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti na adresi Ivana Gundulića 20, Slavonski Brod.

Radionica je namijenjena nastavnicima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te članovima i zaposlenicima organizacija civilnog društva s područja Brodsko-posavske županije koje djeluju u području rane intervencije i brige za djecu rane dobi, a provodi se sa svrhom jačanja njihovih stručnih, analitičkih i zagovaračkih aktivnosti.

Danas se naglo razvijaju različita visokotehnološka rješenja koja djeci s komunikacijskim teškoćama omogućuju višu razinu komunikacijske kompetencije. Visokotehnološka rješenja se odnose na različite prijenosne uređaje kao što su tableti i specijalizirani uređaji koji se mogu upravljati pogledom ili laganim dodirom. Kako bi sudionici radionice stekli uvid u najnovija komunikacijska rješenja, demonstrirat će se uporaba moderne tehnologije u svrhe poticanja ranog razvoja.

Radionica je prijavljena za bodovanje Hrvatskoj komori edukacijskih-rehabilitatora, Hrvatskoj psihološkoj komori te Hrvatskoj komori socijalnih radnika kao i Agenciji za odgoj i obrazovanje, a za ostale struke, zamolbu za bodovanje pri stručnim udruženjima poslat ćemo pojedinačno, na zahtjev sudionika radionice.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, molimo da pošaljete svoje ime i prezime i naziv organizacije ispred koje dolazite na e-mail adresu: marijana.kralj@hurid.hr kako bismo mogli planirati broj sudionika radionice. Za sve dodatne informacije obratite se Marijani Kralj, asistentici voditeljice projekta DOBRO na e-mail: marijana.kralj@hurid.hr.