Novosti i obavijesti

Održana radionica o tražilici raniKLIK za OCD-ove iz Grada Zagreba

February 22, 2019

U petak 22. veljače 2019. u prostoru Tribine Grada Zagreba održana je radionica o tražilici raniKLIK za članove i zaposlenike organizacija civilnog društva s područja Grada Zagreba koje djeluju u području rane intervencije i brige za djecu rane dobi.

Radionica je održana u sklopu desete rasprave u okviru ciklusa „Članovi za članove i zainteresiranu javnost“ koju je organizirala Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu u suradnji sa Sekcijom za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi Hrvatskog psihološkog društva i Sekcijom za psihologiju razvojnih teškoća i invaliditeta Hrvatskog psihološkog društva u povodu 12. tjedna psihologije u Hrvatskoj.

Uvodničarke su bile Žarka Klopotan – ravnateljica Centra za autizam Zagreb, Ivana Sladić Kljajić – tajnica Sekcije za psihologiju razvojnih teškoća i invaliditeta HPD-a i psihologinja u Centru za autizam Zagreb, Kamea Jaman – pročelnica Sekcije za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi HPD-a i Marijana Kralj – administratorica tražilice raniKLIK.hr

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su svojim dolaskom i aktivnim sudjelovanjem doprinijeli uspješnoj provedbi radionice!