Novosti i obavijesti

Održan sastanak Savjetodavnog tijela za ranu intervenciju u djetinjstvu

February 7, 2019

U četvrtak 07.02.2019. održan je sastanak Savjetodavnog tijela za ranu intervenciju u djetinjstvu na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Cilj sastanka bio je članice Tijela informirati o napretku projekta, o izazovima u provedbi projekta te o pružanju podrške u iznalaženju rješenja na lokalnoj razini i na razini kreiranja lokalnih politika za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Profesorica emerita Marta Ljubešić (Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu) i docentica Irena Krumes (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, dislocirani studij u Slavonskom Brodu) predstavile su svoja iskustva u provedbi projekata društveno korisnog učenja. Voditeljica projekta Blanka Turza predstavila je rezultate projekta DOBRO ostvarene u proteklih 11 mjeseci i nadolazeću Intersektorsku proljetnu školu dok je Marijana Kralj predstavila tražilicu raniKLIK.

Na sastanku su sudjelovale članice predstavnice Grada Zagreba, Grada Slavonskog Broda, Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, UNICEF-a, akademske zajednice, pružatelja usluga rane intervencije u djetinjstvu te roditelja.

Zahvaljujemo svim članicama na dolasku i doprinosu radu Savjetodavnog tijela za ranu intervenciju u djetinjstvu!